Organisaatioille Itsenäiselle ammatinharjoittajalle Lääkärin yksityiskäyttöön Usein kysyttyä
Helppo ja edullinen tapa kirjoittaa eReseptejä selaimella
Käytössäsi ilman raskaita ohjelmistoasennuksia tai koulutusta
Käyttö onnistuu mistä ja milloin vain varmennekorttisi avulla

Mediresepti organisaatiolle

Laiteriippumaton Mediresepti soveltuu oivallisesti eResepti-ratkaisuksi erikokoisille organisaatioille lääkäriasemista hammaslääkärien vastaanotoille tai työterveyshuoltoon. Medireseptiä voi käyttää myös yhteisliittymistilanteessa: liittymismallit kattavat sekä itsenäinen ammatinharjoittaja vuokralla että organisaatio vuokralla mallit.

Jätä yhteydenottopyyntö

Helppokäyttöinen nettipalvelu

Medireseptin avulla eReseptejä voi laatia, muokata, uusia ja tarkastella kätevästi yhdeltä selaimen näytöltä. Kaikki reseptit haetaan Kelan reseptikeskuksesta ja myös tallennetaan sinne. Henkilökohtaisen laitteen muistissa ne käyvät vain väliaikaisesti.

e-resepti käyttöliittymä


Kustannustehokas eResepti-ratkaisu

Medireseptiä käytetään tavallisen internet-selaimen kautta, joten koko organisaatio saa sen käyttöönsä ilman raskaita ohjelmistoasennuksia tai käyttökoulutuksia. Palvelua voi käyttää minkä tahansa potilastietojärjestelmän rinnalla tai itsenäisesti ilman tietojärjestelmää.

Medireseptin hinta muodostuu:

Organisaatiokohtaisen hinnan tarkistamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä:
p. 010 524 5501 / myynti@mediconsult.fi


Turvallinen valinta

Mediresepti täyttää auditointivaatimukset ja se on saanut Sosiaali- ja terveysministeriön hyväksynnän 16.12.2014.

Palvelun on kehittänyt suomalainen tietojärjestelmätoimittaja Mediconsult Oy, jolla on 40 vuoden kokemus suomalaisesta terveydenhuollosta ja sähköisistä palveluista. Mediconsult Oy:n koko toiminta, mukaan lukien tuotteet ja palvelut, on sertifioitu ISO 13485:2003 -standardin vaatimusten mukaisesti.

Mediconsult Oy:n kehittämä Mediatri-potilastietojärjestelmä on käytössä yli sadassa terveys-, sosiaali- tai kuntoutusalan organisaatiossa – sekä yksityisellä että julkisella puolella.


Vaatimukset käytön aloittamiselle

Tarkista MediReseptin käyttöönottoon vaadittavat järjestelmävaatimukset

Jätä yhteydenottopyyntö