Helppo ja edullinen tapa kirjoittaa eReseptejä selaimella
Käytössäsi ilman raskaita ohjelmistoasennuksia tai koulutusta
Käyttö onnistuu mistä ja milloin vain varmennekorttisi avulla

Mediresepti itsenäiselle ammatinharjoittajalle

Edullisena vaihtoehtona Mediresepti on erinomainen valinta itsenäisen ammatinharjoittajan eResepti-ratkaisuksi. Palvelun käytön voi aloittaa ilman suuria alkuinvestointeja tai raskaita ohjelmistoasennuksia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kustannustehokas eResepti-ratkaisu

Kun valitset Medireseptin, vältyt suurilta aloitusinvestoinneilta. Voit käyttää palvelua minkä tahansa potilastietojärjestelmän rinnalla tai itsenäisesti ilman potilastietojärjestelmää.

Kuukausiveloitus 39 € + alv

Lääkäriliiton ja Hammaslääkäriliiton jäsenille kuukausiveloitus 19 € + ALV 24%

Lisäksi Kelan reseptikohtainen veloitus Kelan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan (v. 2017 yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajien maksu on 0,331 € /laadittu sähköinen lääkemääräys).


Helppokäyttöinen nettipalvelu

Medireseptin avulla voit laatia, muokata, uusia ja tarkastella eReseptejä kätevästi yhdeltä selaimen näytöltä. Kaikki reseptit haetaan Kelan reseptikeskuksesta ja myös tallennetaan sinne. Henkilökohtaisen laitteen muistissa ne käyvät vain väliaikaisesti.

Lue yksityispraktikko Tapani Tammisen käyttökokemuksia >>

e-resepti käyttöliittymä


Turvallinen valinta

Mediresepti täyttää auditointivaatimukset ja se on saanut Sosiaali- ja terveysministeriön hyväksynnän 16.12.2014.

Palvelun on kehittänyt suomalainen tietojärjestelmätoimittaja Mediconsult Oy, jolla on 40 vuoden kokemus suomalaisesta terveydenhuollosta ja sähköisistä palveluista. Mediconsult Oy:n koko toiminta, mukaan lukien tuotteet ja palvelut, on sertifioitu ISO 13485:2003 -standardin vaatimusten mukaisesti.

Mediconsult Oy:n kehittämä Mediatri-potilastietojärjestelmä on käytössä yli sadassa terveys-, sosiaali- tai kuntoutusalan organisaatiossa – sekä yksityisellä että julkisella puolella.


Vaatimukset käytön aloittamiselle

Jos otat Medireseptin käyttöön itsenäisenä ammatinharjoittajana, tulee sinun kuulua Terveydenhuollon itsenäiset ammatinharjoittajat (IAH) -koodistoon. Lisäksi sinun tulee anoa liittymistä Kelan Kanta-palveluihin (katso ohjeet MediReseptin käyttöönottoon).

Tarkista MediReseptin käyttöönottoon vaadittavat järjestelmävaatimukset

Jätä yhteydenottopyyntö